Ivan Šarić live

U zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova 2. listopada 2019. održat će se Stand up comedy show Ivan Šarić live s početkom u 20 sati.

Pa o kome pričamo kada pričamo o Ivanu Šariću?

Kako na svojim web stranicama kaže, …pripadnik je novog vala stand up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno Dalmaciji i oko nje.

Njeguje stil opservacijskog i apstraktnog humora i pritom pokriva široku lepezu tema, od muško-ženskih odnosa, života u Dalmaciji i Balkanu, političkih i regionalnih tema, a sarkastično se zna osvrnuti i na sebe.

Sve je počelo kada je od prijatelja 2004. dobio izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa. Dvije godine kasnije, 2006. započeo je svoju karijeru stand up komičara od kada je skupio veliku kilometražu nastupajući po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH i Engleskoj.

2016. godine proslavio je 10 godina karijere rasprodavši KD Vatroslav Lisinski, kada ga je u dva dana nastupa došlo pogledati 3500 ljudi.